Jobba med ett starkt varumärke i tillväxt

Våra återförsäljare har ofta ett stort eget mopedintresse, och vet därför att välja en bra leverantör av delar.

Vill du också vara med och jobba med marknadens sannolikt bredaste och bästa sortiment? Från ett känt varumärke, i stadig tillväxt.

Kontakta oss via formuläret nedan så diskuterar vi vidare.

Välprofilerade produkter

Produkterna i NTS-sortimentet levereras väl emballerade, i tydligt märkta, funktionella, förpackningar. Det tar produkterna tryggt till dig. Dessutom pryder det sin plats på butikshyllan, och blir lättöverskådligt, för både dig och dina kunder.

Beställ bekvämt i vår webbshop

Sök och filtrera enkelt i hela vårt sortiment för att hitta de delar du behöver. Lägg dina order när det passar dig bäst. Vår webbshop är utvecklad för att fylla de behov man har som återförsäljare. Och, inte minst, för att göra orderläggningen så effektiv som möjligt för dig.

Goda skäl att bli återförsäljare

Att vara återförsäljare för NTS Parts öppnar möjligheter till goda affärer. Du kommer att representera ett väletablerat, efterfrågat, varumärke med erkänt hög kvalitet. Sortimentet du kan erbjuda är marknadens finaste. Dessutom är vi noga med att lyssna på dem som känner sin marknad bäst - återförsäljarna. Därför kommer du också att ha möjlighet att påverka vår produkt- och sortimentsutveckling. Sist men inte minst erbjuder vi en mycket attraktiv prissättningsmodell, som gör att din NTS-affär blir riktigt bra.

Som blivande återförsäljare är er första order minst 25 000 SEK och förskottsbetalas. Per år handlar ni för 50 000 SEK eller mer. För mindre köp hänvisar vi till någon av våra återförsäljare.