Vi ses i hall 8, monter B009.

Planera in ett stopp i vår monter på Intermot. Här träffar du våra produktspecialister på reservdelar för veteranmopeder. Vi har med oss utvalda delar av vårt sortiment och kan guida dig till din närmaste återförsäljare.

Välkommen!

Är du vår nästa återförsäljare? Boka ett möte.

Vi välkomnar gärna nya medlemmar i vår skickliga återförsäljarfamilj. Vill du veta mer om vårt återförsäljarkoncept och vad du har att vinna på att arbeta med oss - boka ett möte så ses vi och pratar mer om det på mässan.

Du hittar oss i hall 8 monter B009 på mässan!

Du hittar enkelt till vår monter på mässan. Vi ser fram emot att träffa dig, visa vårt sortiment och berätta mer om NTS Parts.

Intermot är den internationella mässan för motorcyklar, mopeder och elcyklar.

Mässan arrangeras vartannat år i Köln och räknas som den näst största i världen. På Intermot finns allt som behövs för ett liv på två hjul - från motorcyklar till kläder, tillbehör och reservdelar, inte minst till retromopeder. Senast mässan ordnades lockade den över 1 000 utställare och 220 000 besökare.

NTS Parts – reservdelar till mopedälskare

Vi vill se så många veteranmopeder som möjligt användas även i framtiden. Därför ser vi det som vår uppgift att tillhandahålla de delar som behövs för att du ska ska kunna renovera din moped till toppskick.

Tillsammans gör vi bättre affärer

Vi vill vara Europas ledande leverantör av reservdelar till veteranmopeder. Därför fokuserar vi sedan en tid helt på att utveckla vårt sortiment. Det innebär att alla våra affärer med slutkonsument numera går via återförsäljare.

Vi hoppas att du vill bli en del i vårt nätverk av återförsäljare. Det koncept vi erbjuder är flexibelt och med olika nivåer av ömsesidigt engagemang. Boka ett möte med oss så berättar vi mer om vad det innebär att bli återförsäljare för NTS Parts.